Koffiemachines

Koffiemachines
Testen, vergelijken, kiezen, kopen!

Koffiemachines zijn er in alle soorten en maten. De een is liefhebber van een Espressomachine en de ander van filterkoffie. Wil je snel een kop koffie met een volautomaat of neem je de tijd met een French Press coffee of zelfs een Slow coffee? Er zijn letterlijk honderden keuzes en opties waar je uit kan kiezen. Daarom hebben wij voor jou de beste machine testen op een rij gezet, de belangrijkste keuzemogelijkheden helder uitgelegd, de verschillende types naast elkaar gezet om te vergelijken en tot slot zelfs de beste (online)winkels voor je geselecteerd waar je jouw koffiemachine naar keuze direct kan kopen.

 

Welke koffiemachine is de beste?

Wellicht de meest gestelde vraag over koffiemachines. Je wilt natuurlijk wel de bestekopen. Maar maakt nou de beste ook echt de beste koffiemachine? Dat ligt er helemaal aan wat jij het belangrijkst vindt in de aankoop van koffieapparaat. Met Kopje-Koffie hebben we de beste soorten koffiemachines op een rij gezet. Niet alleen onze eigen voorkeur, maar ook volgens bijvoorbeeld de Consumentenbond of van professionele Barista’s. Nu hoef jij alleen nog maar te bepalen wat jij het belangrijkst vindt!

Bekijk alle koffiemachine testen
Bekijk de top 10 koffiemachines per soort

Koffiemachines

Koffiemachine kiezen

Het kiezen van je jouw nieuwe koffieapparaat kan een hele onderneming zijn. Ga je voor een volautomatische espressomachine of wil je een halfautomaat en zelf je bonen malen? Wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen een Nespresso en de Senseo L’or espresso cups. Op Kopje-koffie hebben we de verschillende soorten koffiemachines duidelijk op een rij gezet, met de verschillen en redenen waarom je juist een bepaald soort koffieapparaat wel of niet moet kiezen. Ook houden we rekening met het budget en of je alleen in het weekend een kopje drinkt of iedere dag 10 koppen koffie drinkt. Volg het stappenplan om je nieuwe koffiemachine te kiezen en kies de automaat die volledig aansluit op jouw wensen.

Kies direct de koffiemachine die bij jou past!

Koffiemachines vergelijken

Weet je inmiddels welk soort koffiemachine je wilt kopen? Dan wordt het tijd om de verschillende types te vergelijken. Want je raadt het al, ook hier zijn weer veel verschillen. Ben je een echte Jura-fan of zweer je bij de Philips Saeco koffieapparaten? Wil je met of zonder ingebouwde melkschuimer? En hoeveel liter watertank heb je eigenlijk echt nodig? Bij het kopen van een koffiemachine zijn er verschillende onderdelen waar je de koffiemachines op kan vergelijken. Je zal niet de eerste zijn die een  dure Espressomachine koopt en er na een paar maanden niet meer naar omkijkt omdat het toch niet wat was wat je zocht. Kopje-Koffie heeft voor jou alle soorten koffiemachines op een rij gezet om ze met elkaar te vergelijken en in één keer de beste koffiemachine voor jou te vinden.

Vergelijk direct alle koffiemachines

Koffiemachines kopen

Weet je al welke koffiemachine je wilt kopen? Twijfel je nog waar je op dit moment de beste prijs krijgt? Kopje-Koffie heeft de beste koffiemachines die nu te koop zijn voor jou op een rij gezet, met daarbij de winkels waar je ze nu het voordeligst kan kopen. Vind je service of snelheid van levering belangrijker dan prijs? Ook hier kan je de winkel op selecteren!

Koop direct jouw nieuwe koffiemachine

Koffiemachines voor de horeca, kantoor

Het is nogal een verschil of je per dag 2 kopjes zet of 200 per uur. Wil je de beste kwaliteit koffie of wil je zo snel mogelijk alle medewerkers voorzien van een bakkie. Wat mag een kop koffie je kosten? Een paar cent of vindt je het niet erg om een euro per kopje te betalen? Omdat het gebruik van koffie zo divers is, zeker voor professioneel gebruik, zijn er verschillende soorten koffiemachines voor de horeca, op kantoor, voor bedrijven of voor professioneel gebruik op evenementen.

Ga naar onze koffiemachines voor de horeca.
Ga naar onze koffiemachines voor op kantoor
Ga naar onze koffiemachines voor bedrijven

P.s. We raden het je niet aan om voor thuisgebruik professionele koffieapparaten te kopen, er zijn namelijk ook automaten die dezelfde kwaliteit en in veel gevallen zelfs ook beter! Professionele apparatuur is grotendeels gericht op een lange levensduur, ook met intensief gebruik. De term professioneel zegt nog niets over de kwaliteit van de koffie die kan zetten. Mocht je gewoon nieuwsgierig zijn, kijk dan vooral wel!

Koffiemachines merken

Jura, D’longhi, Siemens, Saeco, Krups, Nespresso, Melitta of toch een Senseo. Welke merken en fabrikanten zijn er eigenlijk? Kopje-koffie heeft ze op een rij gezet. Lees hun verhaal, geschiedenis en waarom zij vinden dat zij de beste koffiemachines maken.

Lees hier over alle koffiemachine merken